Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2425 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ja uważam, ze gdyby w Polsce zamiast przedmiotu RELIGIA, a na nim mowienie paciorka, pierdu pierdu, jakies egzaminy do komunii , był przedmiot cos w stylu nauka o religiach swiata, to by to społeczenstwu wyszło na dobre.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
A ja uważam, ze gdyby w Polsce zamiast przedmiotu RELIGIA, a na nim mowienie paciorka, pierdu pierdu, jakies egzaminy do komunii , był przedmiot cos w stylu nauka o religiach swiata, to by to społeczenstwu wyszło na dobre.

a gdybys miala zaglosowac? ... bez tlumaczenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hilton napisał:

Ja się zgadzam w 100%.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A tak prywatnie Hilton, bez złosliwości, dzieci chrzciłaś? Komunia była?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Prywatnie - syn ochrzczony, bom była młoda i głupia .Corka nie ochrzczona. Nie chodzimy do kosciola, ani na religię, nie spowiadamy sie. I nie modlimy do bozi o zdrówko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Moje też nie chrzczone
A o Bozi opowiadam im po swojemu bo prywatnie wierzę, syn ciężkie pytania mi zadaje, czasem nie wyrabiam, żeby odpowiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:

Gdybym miala zagłosowac, najpierw musiałabym wiedzic z czyich pieniedzy meczet zostanie wybudowany. Jesli z pienidzy muzułman, byłabym na tak. Jezlei z pieniedzy wszystkich podatników, byłabym na nie. I tak samo podchodze do finansowania seiatyni opatrznosci, niech babcie wysylaja renty i emerytury na to, ale niech tam te kurdupkle sie nie mieszaja, bo moze jakis ateista nie chce aby za jego kase budowano przybytki z ktorych nie korzysta.
Niestety w Polksce nie ma czegos takiego jak samodecydowane na jai przybytek chcesz przeznaczyc swoja czesc podatku, w Norwegii mozna zdecydowac i wypełnic deklaracje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:

Gdybym miala zagłosowac, najpierw musiałabym wiedzic z czyich pieniedzy meczet zostanie wybudowany. Jesli z pienidzy muzułman, byłabym na tak. Jezlei z pieniedzy wszystkich podatników, byłabym na nie. I tak samo podchodze do finansowania seiatyni opatrznosci, niech babcie wysylaja renty i emerytury na to, ale niech tam te kurdupkle sie nie mieszaja, bo moze jakis ateista nie chce aby za jego kase budowano przybytki z ktorych nie korzysta.
Niestety w Polksce nie ma czegos takiego jak samodecydowane na jai przybytek chcesz przeznaczyc swoja czesc podatku, w Norwegii mozna zdecydowac i wypełnic deklaracje.

Z filmu wynika, ze nie z pieniedzy podatnikow...
TAK-NIE /2-3/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski,a ja jestem za a nawet przeciw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ten starszy pan z filmiku to się wypowiadał jak wierny słuchacz Radyja, a nie filozof religii niestety.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok